Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Från grund till tak - Byggsortimentet du behöver

Visste du att vi har marknadens bredaste byggsortiment för proffs? För att åskådliggöra vårt erbjudande till dig som är byggare bjuder vi in dig att följa med oss på en upptäcktsfärd genom byggprojektets olika skeden. Du kommer bland annat få tips på användbara produkter och hur vi kan hjälpa dig att effektivisera och jobba smartare i dina byggprojekt.

Landningssida-iPaper-1165x180.jpg


Var är du i byggprocessen?


Miljö & hållbarhet

Ahlsell har länge varit ett förstaval för många proffs och samhällsbyggare tack vare vårt stora utbud och vår expertkunskap. Vi har alltid satt en stolthet i att göra våra kunders vardag enklare. Idag krävs det mer. Vi behöver kunna leverera bättre än någonsin, samtidigt som vi minimerar vår påverkan på klimatet och så långt det bara är möjligt säkerställer att våra varor tillverkas med hänsyn till mänskliga rättigheter och miljö. Detta är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete som spänner över hela vår organisation.


Lägg en beställning - när du vill, hur du vill

För att göra vardagen enklare för dig gör vi det möjligt att lägga en beställning när och hur du vill. Vi har ett brett butiksnät, en välutvecklad e-handel och Sveriges största säljkår. Vi erbjuder även hjälp med att få en effektiv bygglogistik i byggprojekten.


Se mer från Bygg

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript