Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Joakim Wengefelt

Specialistsäljare inom betongkomplement för prefab-konstruktioner

Hur länge har du arbetat på Ahlsell?
– För fem år sedan köpte Ahlsell det bolag som jag arbetade på, så jag hängde med! Jag hade då jobbat med betongkomplement inom montage- och prefabindustrin i flera år, och fick i stort sett liknande arbetsuppgifter på Ahlsell. Det som attraherade mig var att få vara en del av ett marknadsledande företag. Ahlsell är en stabil aktör och en stöttepelare
i branschen.

Hur skulle du beskriva företagskulturen?
– Jag tycker att den rimmar väldigt bra med våra värderingar: ansvar, öppenhet, enkelhet. Det är viktigt att vara lyhörd för vad både kunder och kollegor behöver och hålla det man lovar. Det ska vara enkelt att ha kontakt med oss och jag tycker att vi som företag är lösningsorienterade och öppna för förbättringar och förändringar. Fördelen med ett stort bolag som Ahlsell är att det finns processer och strukturer för allt. Det skapar trygghet för både kunder och medarbetare – man kan lita på företaget oavsett väder och vind.

Berätta lite om dina ansvarsområden?
– Som specialistsäljare ansvarar jag för vårt sortiment av olika betongkomplement, ungefär 3 000 olika artiklar – allt från ingjutningsgods och montagedetaljer till armeringsdistanser och infästning. Jag arbetar i första hand emot betongelementfabriker, som använder våra produkter i prefabricerade betongelement till byggindustrin. Våra kunder finns i hela landet. Jag ansvarar även för en del internutbildningar för vår lokala säljkår.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?
– Ena veckan kan jag vara ute på fält i någon region och träffar då många olika kunder. Nästa vecka kan jag vara på kontoret och jobbar då med planering och administration. Det kan handla om att följa upp kundförfrågningar och ha en dialog både med kunden och interna specialister för att hitta de bästa lösningarna. Jag medverkar även i interna möten med produktchefer och inköpsavdelningen runt produkter, vad som kan utvecklas och förbättras.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript